Innlagt siden torsdag 25. august

Da jeg skrev her først skulle jeg lage en blodd med nytt håp til alle som sliter med avhengighet.  jeg var så sliten at jeg aldri fikk skrevet noe skikkelig innlegg og aldri fulgt opp den ideèn om en ny blogg for alle som er berørt av avhengighetens klør så mye at det ødelegger livskvaliteten. Mitt mål var å spre håp og vise at det er mulig å komme seg ut av det. Jeg var positiv. Nå er jeg bare sliten...

Jeg er ikke innlagt pga. rus men på DPS etter å ha kollapsa hjemme så mange ganger det ble umulig å være der. Grunnen til jeg ble lagt inn var at jeg rett og slett trengte å hvile, trappe meg opp igjen på ADHD medisinene (noe som skled helt ut i sommer), slutte å bruke stesolid mot angsten og lære meg å mestre den... Jeg hadde også tarmtømning, coloskopi og endel fremfor meg da jeg la meg inn som det var godt å få støtte gjennom. Nå er det overstått og jeg burde være glad at coloskopien viste betennelse kun i nedre del av tarmen, at jeg har fått nye medisiner for den og at jeg kan bruke medisiner lokalt (jeg er ikke glad i nye medisiner).

Da jeg fikk petidin på sykehuset på fredag så følte jeg meg frisk for første gang på evigheter og jeg fikk hvilt skikkelig ut, så godt at hele resten av dagen ble fin. Var til og med på kino! Det er skremmende at et stoff med like egenskaper som heroin er det eneste jeg har følt jeg har fungert på iløpet av disse årene. Jeg sliter ikke med sug etterpå, men stusset veldig over at jeg følte meg så frisk. Var som om alle de ekkle symptomene bare forsvant. Symptomene jeg har slitt med i evigheter, som ingen leger finner ut av for alle blodprøver er fine...

Og nå som det heller ikke er ulcerøs colitt som gjør meg så syk, hva er det da? For jeg er syk...noen dager så syk jeg klarer ikke komme meg fra sengen og inn på badet. Andre ganger så dårlig jeg ligger å fryser/svetter og føler jeg har verdens kraftigste influensa for så å sove og sove men aldri våkne uthvilt. 

Det er veldig skremmende og jeg har sagt at om de mener angsten gjør meg så syk så vil jeg til Modum, full innleggelse og full behandling for den så jeg kan begynne å LEVE igjen. Slik det er nå bare eksisterer jeg.

Har så mange symptomer jeg ikke orker liste de opp engang og føler meg rotete i hodet selv på dexedrine (som alltid har hjulpet veldig på mine ADHD symptomer før), men nå vet jeg ikke...er under opptrapping her så får se.

Nattevakten kom inn og jeg skal få en apodorm å sove på så blogges i morgen eller når jeg orker ;) 

 

Klem fra en sliten Trine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjertertrine

hjertertrine

29, Stavanger

Er tidligere heroinmisbruker som vil dele min historie, spre kunnskap og håp <3

Kategorier

Arkiv

hits